Брижит Нилсен е наясно за общоприетото хорско мнение, че на

...
Брижит Нилсен е наясно за общоприетото хорско мнение, че на
Коментари Харесай

Брижит Нилсен на 60: Аз съм супер родител , защото съм търпелива като бабите

Брижит Нилсен е наясно за общоприетото хорско мнение, че на 60 години е прекомерно остаряла, с цел да бъде майка на 5-годишно дете.

" Половината свят споделяше това, когато забременях на 55 - в това число четиримата ми по-големи сина ", споделя Нилсен, която роди щерка си Фрида преди 5 години. Синовете й са на възраст 28-39 година

" Но на първо място, да знаете - няма такова нещо като " прекомерно остарял ", за това да бъдеш родител, споделя тя.

" Ние не споделяме това на мъже, които имат деца на 60, 70, даже 80 години! Вижте Робърт де Ниро. Той е на 80 и има 7-месечно дете ", разяснява тя.  

Секси русокоската, станала фамозна с ролята си в " Кобра " и брака си със Силвестър Сталоун, твърди, че нейната мъдрост и възраст я вършат страховит родител. 



" Нали знаете по какъв начин децата споделят, че бабите са най-хубавите? Имам възприятието, че имам това мислене и страст. Имам търпението и тази екстра доза обич да дам в този момент и мисля, че това е, тъй като съм на възрастта на баба ", признава тя. 

Тя продължава: " Когато бях по-млада майка, постоянно жонглирах с това да съм необвързана, да съм в аероплан или на снимачна площадка. Сега Фрида е преди всичко ". Бриджит добавя, че изненадващо в този момент е даже по-малко изтощена, в сравнение с била с предходните си деца. 



Нилсен, която в този момент живее в Марбея, Испания, със своя италиански брачен партньор Матиа Деси, на 45 (те се събраха, когато тя беше на 42, а той на 27 години), споделя, че не може да бъде по-щастлива от това по какъв начин се е стекъл животът й във всяко отношение. Тя към този момент не пие и не пуши и има свободата да се посвети на щерка си.  

" Имах доста време да се приготвя за Фрида ", споделя Нилсен, като отбелязва, че тя и Деси са правили опити в продължение на 13 години, да се снабдят с дете.  



" Лекарят ме предизвести да бъда реалист за възможностите си. Каза ми, че имам два % и половина късмет да забременея, тъй че когато най-сетне се случи, беше просто необикновено. И тогава изпитвах терзание, тъй като бях на 54. Но се оказа, че това беше най-леката бременност, която съм имала. С Фрида можех да съм бременна още една година. Когато най-сетне родих, всичко беше толкоз елементарно и прелестно ", добавя тя. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР