Брижит Макрон отправи специална покана към нашата първа дама да

...
Брижит Макрон отправи специална покана към нашата първа дама да
Коментари Харесай

Снимките Са От Днес, Цяла България Зяпа! Вижте Само С Кого Заковаха Преди Малко Деси Радева! Та Това Е

Брижит Макрон насочи специфична покана към нашата първа дама да ѝ гостува по време на работното посещаване на президента Румен Радев във Франция при започване на декември.

Двете дами са се разходили из есенен Париж, а госпожа Макрон е отделила два пъти повече време от планувания час и половина за госпожа Радева, написа " 24 часа ".

Те са посетили огромните забележителности на френската столица, качили са се на Айфеловата кула и са се разходили с корабче по Сена.



След това Брижит и Десислава са се насладили на приятна вечеря в ресторант с панорама към града на любовта. По време на вечерята Радева подарила на Макрон играчка за елха с българска шевица, само че в цветовете на френското знаме. Брижит дала обещание да я закачи на елхата в Елисейския замък.



Десислава Радева е с елегантно сиво палто и противоположен розов шал, а на вечерята е със сивата жилетка от фина плетка и черния панталон. Предвид неофициалната конюнктура на срещата и свободните занимания, това облекло не наподобява фрапиращо, както беше на срещата, на която тя се появи до президента Радев, написа дир.бг.

Визитата в Париж е продължение на връзките сред двете първи дами от лятото, когато семейство Макрон посети България, а Десислава Радева се показа като отлична стопанка.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР