Брижит Макрон е уверена 70-годишна жена с млад съпруг, която

...
Брижит Макрон е уверена 70-годишна жена с млад съпруг, която
Коментари Харесай

Да или не за тази визия: 70-годишната Макрон предизвика смут с късата си рокля

Брижит Макрон е уверена 70-годишна жена с млад брачен партньор, която си разрешава да носи тоалети, които някои биха се срамували да облекат даже на 30-40-годишна възраст. 

Първата дама на Франция нарушава всички постулати на французойките, които считат старостта за красива, неизискваща козметични намеси. Брижит е известна с любовта си към естетичната хирургия и самата тя нееднократно се е подлагала на пластични интервенции.



Заради обичания си Еманюел, Брижит се развежда с първия си брачен партньор - татко на 3-те им деца, Андре-Луи Озиер, през 2006 година и се омъжва за някогашния си възпитаник през 2007 година Двойката се среща в учебно заведение, когато бъдещата мадам Макрон преподава литература и актьорско майсторство.

Мнозина остават сюрпризирани от този брак и го осъждат поради голямата разлика във възрастта сред двамата. Любовта им обаче среща и своите поддръжници, които настояват, че с помощта на насъбрания си житейски опит, Бриджит знае по какъв начин да приказва и да се държи с избраника си.



Множесто спорни отзиви буди и стилът на 70-годишната брачна половинка на президента. Брижит е упреквана, че се пробва да наподобява по-млада за годините си, като се осмелява да носи къси поли, с които провокира злоба.

Така да вземем за пример последната ѝ обществена поява още веднъж не бе подмината от злите изици, които мълниеносно започнаха да бълват огън и жупел по неин адрес, или по-точно по бялата ѝ къса до коленете рокля и високите ѝ бежови обувки.



Докато едни с ентусиазъм приветстваха следващата ѝ елегантна изява, други я нарекоха кукла Барби с „ неравни колене “, наподобяваща на „ гигантска близалка “.

„ Обичам да нося миниполи, тъй като те ме карат да се усещам свободна и по дяволите да вървят всички отрицателни мнения за краката ми – най-малко към момента са в редовност “, споделя първата дама на Франция в интервютата си.

Явно Брижит счита такава дължина за допустима за напредналата си възраст, а дали това се харесва на необятната общност, или не, за нея няма значение.

Как мислите, прави ли са последователите на Брижит Макрон, че другите просто злобеят поради финеса и чара ѝ на тази възраст, или смятате, че краката на тези години би трябвало да се крият?

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР