Бригадата на пловдивския рефер Георги Кабаков, в която влиза съгражданинът

...
Бригадата на пловдивския рефер Георги Кабаков, в която влиза съгражданинът
Коментари Харесай

Кабаков и Маргаритов в списъка за Евро 2021

Бригадата на пловдивския рефер Георги Кабаков, в която влиза съгражданинът му Мартин Маргаритов плюс софиянецът Диян Вълков е включена в листата за идното Европейско състезание. Триото бяха определени от ФИФА да управляват мачове на XXXII летни олимпийски игри в Токио.

Шампионатът на Стария континент ще се организира в 12 града в 12 разнообразни европейски страни от 11 юни до 11 юли 2021 година, а Кабаков и Маргаритов към този момент са включени в групата на " подкрепящите " арбитри. Това на процедура значи, че двамата пловдивчани ще бъдат четвърти съдии на мачовете, както и първи запаси при отпадането на рефер за даден дуел.

Освен двамата българи със същия статут ва Европейското ще бъдат още Стефани Фрапар и Микаел Бершебру (Франция), Давиде Маса и Стефано Алесио (Италия), Бартош Франковски и Марчин Бониек (Полша), Сърджан Йованович и Урош Стойкович (Сърбия), Сандро Щаер и Стефан де Алмейда (Швейцария).

Авторитетният избор на международната футболна централа за Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Диян Вълков за Европейското състезание и футболния шампионат на Олимпиадата в Токио, идва след поредицата отлични оценки, които получиха в Лигата на нациите, както и в Лига Европа и Шампионската лига през тази и предходната година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР