„Бригада нов дом” връща надежди, които отдавна са били изгубени.

...
„Бригада нов дом” връща надежди, които отдавна са били изгубени.
Коментари Харесай

Как „Бригада нов дом” върна надеждата на Ина и дъщеря ѝ Криси?

„ Бригада нов дом” връща очаквания, които от дълго време са били изгубени. Направи го и със фамилията на Ина.

Ина е самотна майка, която всекидневно се бори за щастието и прехраната на своето семейство. На 26 години забременява. „ Казах му на него, целуна ме по челото и ми сподели, че ще си го гледаме. А в идващия миг се покри”, призна Ина.
„ Бригада Нов дом ” върна вярата и увереността на самотна майка и нейната щерка Криси и Ина към този момент се прибират с усмивка, откакто домът им беше видоизменен
След раждането бащата още веднъж се връща при нея, само че след година кавги и разочарования още веднъж остава сама. Оттогава сама се грижи за Криси. Но предстоят още тежки удари на ориста. Губи баба си, а няколко месеца по-късно умира и майка ѝ.

Семейството мечтае домът им, събрал мрачните мемоари от предишното, да се трансформира в приветливо място. И бригадата на Караджов сбъдва тази фантазия.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Много пъти съм се опитвала да върша ремонт, само че не ми стигат нито физически, нито материални средства. Таванът падаше, тапетите бяха разлепени. Непрекъснато имаше течове, балатумът – разкъсан. 30 години не беше юридически ремонт”, съобщи Ина. „ Сега е нещо за което не съм мечтала. Не знаех, че може да бъде хубаво”, добави тя.

Дъщеря ѝ Кристина разкри, че преди ремонта на „ Бригада Нов дом” животът ѝ е бил печален. „ Все едно бях в дупка, само че откакто те пристигнаха тук и направиха всичко това за мен, все едно ми вдъхнаха предпочитание да пребивавам и ми дадоха кураж да продължа напред”, акцентира тя.

„ Сега към този момент поддържам връзка с доста повече хора. Изключително прави ми удоволствие да пребивавам като цяло. Ходя в корейското посолство като доброволец, там поддържам връзка с извънредно приятни хора и все едно си открих общество”, добави Криси.

Днес тя има нова фантазия – да види Корея. И откакто Мария Силвестър я научи, че няма невъзможни фантазии, Криси има вяра, че ще сбъдне и новата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР