Бриджит Макрон навършва 70 години на днешния 13 април и

...
Бриджит Макрон навършва 70 години на днешния 13 април и
Коментари Харесай

Бриджит Макрон празнува 70-ия си рожден ден „притеснена за безопасността си“

Бриджит Макрон навършва 70 години на днешния 13 април и ще прекара рождения си ден „ под строга защита “ , твърди източник на  от Париж.

За първата дама на Франция празникът ще премине при засилени ограничения за сигурност поради бурните митинги против брачна половинка ѝ, президента Еманюел Макрон.

Източник, непосредствен до мадам Макрон, споделя пред, че тя е „ обезпокоена за личната си сигурност и тази на брачна половинка си “ и съвсем не напуща Елисейския замък в Париж.

Хиляди се чака да стачкуват в четвъртък по улиците на столицата против решението на Макрон за повишение на възрастта за пенсиониране във Франция от 62 на 64 година без гласоподаване в Народното събрание.

Измина месец откогато френският президент разгласи своята пенсионна промяна, заявявайки, че ще употребява президентски декрет, за ​​да я включи в устава.

През последните дни мадам Макрон стана очевидец на стачкуващи, които се опитваха да се приближат до 45-годишния ѝ брачен партньор – в това число по време на визитата на двойката в Холандия, където прекараха миналите дни.

Вижте фотоси от престоя им в галерията тук:
 Бриджит и Еманюел Макрон на визити в Холандия  Бриджит и Еманюел Макрон на визити в Холандия  Бриджит и Еманюел Макрон на визити в Холандия  Бриджит и Еманюел Макрон на визити в Холандия
При идването на Макрон в Амстердамския университет мъж беше забелязан да спринтира към президента с крясъци „ Тук сме! “, само че беше заловен и повален на земята от защита . Инцидентът идва след като по време на митинг предходната седмица беше разпален La Rotonde, обичания ресторант на президента в столицата.

Около 5000 служители на реда ще бъдат по улиците на Париж на 13 април, като сходни митинги са планувани в цялата страна.

„ Бриджит е извънредно обезпокоена от протичащото се “ , твърди източникът от френската столица.

„ Преди тя се разхождаше в локалните паркове със брачна половинка си и водеше кучето им Немо на дълги разходки край Сена. Сега това е невероятно, тъй като тя би трябвало да е под строга защита в Елисейския замък, който се охранява денонощно. “

Източникът удостоверява, че за юбилея си първата дама на Франция възнамерява „ непретенциозно тържество “. В изявление по-рано тази година мадам Макрон сподели: „ Когато навърша 70, ще чуете за това, сигурна съм. Този ден няма да чета нищо. “

Бриджит и Емануел Макрон се женят през 2007 година след дълга връзка. Тя стартира, когато бъдещата първа дама преподава актьорско майсторство на Еманюел в неговото учебно заведение в Амиен, североизточна Франция.
 Величествена ода за женствеността и щастието - La Vie est Belle Iris Absolu Edna предлага Величествена ода за женствеността и щастието - La Vie est Belle Iris Absolu
По-късно Бриджит се развежда с първия си брачен партньор, от който има три деца, с цел да се омъжи за Макрон.

В идващите три десетилетия двойката постоянно се сблъсква с напомняния за 25-годишната разлика във възрастта. Когато Еманюел Макрон става обществена личнност - първо като министър, а по-късно като претендент за президент през 2016 година, мнозина се усъмняват дали такава необикновена двойка може да бъде достоверна.

Въпреки че привързаността им през годините оборва мнението на скептиците, публичният интерес към първата двойка на Франция и възрастта на Бриджит не стопира.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР