Бриджит Джоунс се завръща с ново любовно увлечение и нови

...
Бриджит Джоунс се завръща с ново любовно увлечение и нови
Коментари Харесай

Новото любовно увлечение на Бриджит Джоунс, изобразено за първи път, докато Рене Зелуегер се снима със звезда от един ден

Бриджит Джоунс се завръща с ново любовно въодушевление и нови фотоси демонстрират безнадеждния романтик, затънал на дърво, до момента в който млад парк прислужникът се втурва да я избави.

Новият любовен интерес на героя на Рене Зелуегер е звездата от One Day Лео Уудал, който играе Rockstar - новото момче играчка на Бриджит в новия филм, Бриджит Джоунс: Луда по момчето.

В подиуми, напомнящи за прословутия случай с пожарникарския кол - където телевизионната кореспондентка Бриджит фамозно сподели дупето си, до момента в който беше снимана да се плъзга по едно в пожарна станция - новият филм я вижда по какъв начин се качва на дърво, до момента в който се пробва да доближи закъсало дете в Хампстед Хийт, Северен Лондон.

За огромна наслада на Бриджит, тя е избавена от служителя в парка, облечен в униформа с марката Хампстед Хийт. 27-годишният Удол също беше сниман да беседва с детето-актьор, което играе сина на Бриджит Били.

Феновете могат да чакат да видят Бриджит да се впуска в любовна връзка с момчето-играчка Рокс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР