Бриджит Бардо не остава външни от прожекторите, дори и на

...
Бриджит Бардо не остава външни от прожекторите, дори и на
Коментари Харесай

По-скандална и от Ален Делон! Бриджит Бардо крие потресаващо минало

Бриджит Бардо не остава външни от прожекторите, даже и на достопочтената възраст от 90 години. Френската актриса, която се трансформира в кумир за няколко генерации мъже и дами в международното кино, остави дълготраен отпечатък в света на модата и киноизкуството.

Но отвън прожекторите Бриджит е извънредно спорна. Актрисата наподобява е имала по-бурен живот, даже и от този на сътрудника си Ален Делон. С четири развода, един отчужден наследник, извънредно десни политически възгледи и даже остри рецензии към ислямистите, Бардо е избрана фигура, която постоянно се появява в медиите.

 

Звездата обаче споделя, че не съжалява за един своя стъпка и даже се счита нито за горда, че е съумяла да преживее това, което й се е случило.

" Когато научих, че съм бременна, желаех да се самоубия. Молех лекарите да убият бебето ми със смъртоносна доза морфин, само че те не желаеха. Прерязах си вените, удрях се с юмруци по корема, само че Николас се роди. Скоро по-късно се разведох със брачна половинка си и го оставих напълно на грижите му “, споделя Бриджит.


Актрисата прави два опита за самоубийство, вторият от който е когато е на 49 години. Година по-късно тя се заболява от рак, само че след сполучлива лъчетерапия се възвръща три години по-късно. Бриджит през днешния ден е на 90 години и продължава да е пример за жанр, а също така е гневен труженик за отбрана на правата на животните. „ Дадох младостта си на хората и те не я оцених. Сега ще дам мъдростта и опита си на животните, с цел да настроя нещо положително за света “, споделя още актрисата.

 

Днес тя живее в огромен апартамент в Париж, всичко по този начин отчуждена от сина си. Двамата остават смразени, изключително след нейните самопризнания, че в никакъв случай не е желала да го има.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР