Бриджит Бардо е била посетена от екип на спешна медицинска

...
Бриджит Бардо е била посетена от екип на спешна медицинска
Коментари Харесай

Спешна медицинска помощ в дома на Бриджит Бардо

Бриджит Бардо е била посетена от екип на незабавна здравна помощ. Лекарите са пристигнали в дома ѝ в Сен Тропе, Южна Франция през вчерашния ден сутринта.

Съпругът на 88-годишната френска кино икона, Бернар д’Ормале, удостовери пред локалното издание Var-matin, че медиците са пристигнали в дома им, откакто Бардо е почнала да изпитва съществени проблеми с дишането.

„ Беше към 9 сутринта, когато Брижит получи проблеми с дишането “, споделя д'Ормале. „ Беше по-тежко от нормално, само че тя не загуби схващане. Нека го назовем миг на разпръскване на дишането. “

 бриджит бардо Getty

Според д'Ормале " Лекарите от спешна помощ дойдоха, дадоха ѝ О2 и останаха за миг, с цел да я следят. " В последна сметка не се е наложила хоспитализация. Съпругът ѝ добави, че в началото екипът на незабавната помощ е отишъл на неверен адрес, преди да стигне до дома им.

Що се отнася до преполагаемата причина за тези дихателни проблеми, брачният партньор на Бардо сподели: „ Както всички хора на избрана възраст, тя към този момент не може да понася жегата “.

„ Така се случва на 88, тя не би трябвало да поставя непотребни старания “, добави той. „ Пулсът ѝ е добре, сърцето ѝ – също и кръвното ѝ налягане е положително, само че ситуацията остава внимателно. “

Актрисата очевидно се е оплакала от жегата, макар климатика в дома им. Въпреки че д'Ормале призна, че техният климатик " не е доста мощен “.

Бардо печели популярност като актриса и модел при започване на 1952 година и бързо се трансформира в един от най-емблематичните секс знаци на поп културата на 50-те и 60-те години.

Тя е известна с това, че играеше полово освободени героини и плени сърцата на милиони хора по света.

 бриджит бардо Getty

Актрисата значително се отдръпна от актьорството и модата през 1973 година и насочи вниманието си към своята идея – отбраната и хуманното отношение към животните.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР