Бриджъртън спечели нов фен в Pitbull, след като една от

...
Бриджъртън спечели нов фен в Pitbull, след като една от
Коментари Харесай

Бриджъртън получава висока оценка от Pitbull, след като хитовата му песен е използвана в забавна сцена

Бриджъртън завоюва нов почитател в Pitbull, откакто една от песните му е употребена в обичаната на почитателите сцена с карета.

Известно е, че хитовото шоу на Netflix употребява оркестрови версии на песни от 21-ви век в своите подиуми, като почитателите са захласнати от потреблението на Jealous на Ник Джонас, Happier Than Ever на Били Айлиш и хитовата ария на Pitbull Give Me Everything в последната част, фокусирана върху Пенелопе Федърингтън и Колин Бриджъртън.

Сезон три наблюдава историята на двамата близки другари, започващи тяхната любовна история след години на платонично другарство. Когато Колин и Пенелопе най-сетне издигнаха връзката си на идващото равнище в онази задушлива сцена с карета, във фонов режим се пусна ария на Pitbull.

Pitbull отиде в Instagram, с цел да показа подобаващ за фамилията фрагмент от сцена и показа любовта си към шоуто в надписа. Той написа: „ Това още веднъж демонстрира на света по какъв начин музиката е интернационален език, който надвишава границите повече, тъй че едн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР