Брейвс не са имали най-звездния извън сезона. Те не са

...
Брейвс не са имали най-звездния извън сезона. Те не са
Коментари Харесай

Защо поемащите риск Брейвс имат най-очарователния бейзболен сезон извън сезона

Брейвс не са имали най-звездния отвън сезона. Те не са създали най-ярките ходове. Те не са се отдали на значително сключване на свободен сътрудник.

И въпреки всичко нито един тим не е имал толкоз вълнуващ или тежък за транзакции извънсезонен сезон като Braves, които – наред с други неща – направиха девет покупко-продажби, удължиха договорите на двама евентуални свободни сътрудници, подписаха с различен свободен сътрудник облекчение на тригодишен контракт, с цел да се опита още веднъж да стане титуляр и пое почти $20 милиона мъртви пари за 2024 година, с цел да получи достъп до играчи, които желаеха - а точно Джаред Келенич.

Ходовете не идват без риск, като се има поради, че трите им съществени придобивания през този отвън сезона – Келенич, Арън Бъмър и Крис Сейл – идват с въпроси по отношение на пострадване и/или незадоволително показване и/или зрялост.

Но Braves са в по-добра позиция от множеството да поемат риск, защото не са прекомерно задължени към него. Техният лист ще върне своите топ 12 състезател...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР