Brexit не е краят, а началото на нова страница в

...
Brexit не е краят, а началото на нова страница в
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Brexit не е краят, а началото...

Brexit не е краят, а началото на нова страница в английската история. Каквито и да са трудностите по пътя, знам, че ще успеем. Това съобщи английският министър председател Борис Джонсън към сънародниците си час преди страната му да напусне Европейски Съюз.

„ Тази вечер напущаме Европейския съюз. За доста хора това е изумителен миг, миг, който те мислеха, че в никакъв случай няма да настъпи. Мнозина, несъмнено, изпитват паника и загуба. А трета, може би най-голямата група, се безпокояха, че цялата тази политическа свада няма да свърши. Разбирам всички тези усеща и нашата работа като държавно управление, моята работа, е да обединим страната и да я поведем напред. Но най-важното, което желая да кажа е, че довечера не е краят, а началото ”, съобщи министър-председателят на Англия Борис Джонсън.

„ Ще дадем вяра и опция във всяка част на Обединеното кралство. И в случай че успеем да реализираме това вярно, имам вяра, че с всеки минал месец ще пораства доверието към нас освен вкъщи, само че и в чужбина. И в нашата дипломация, и в нашата битка с измененията в климата, в нашите акции за човешки права или женско обучение или свободна търговия ще преоткрием благоприятни условия, които не сме употребявали от десетилетия. Силата на самостоятелната мисъл и деяние. Каквито и да са трудностите по пътя, знам, че ще успеем ”, сподели министър председателят в изказването си преди излизането на Англия от Европейски Съюз. 

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР