Брет Байер и Марта МакКалъм ще водят съвместно специалната програма

...
Брет Байер и Марта МакКалъм ще водят съвместно специалната програма
Коментари Харесай

Обръщение на Байдън за състоянието на Съюза: Брет Байер, Марта МакКалъм ще водят специалното отразяване на Fox News Channel

Брет Байер и Марта МакКалъм ще водят взаимно специфичната стратегия на Fox News Channel, обвързвана с 2024 година на президента Байдън Обръщение за положението на съюза и отговорът на републиканците от сенатора от Алабама Кейти Брит в четвъртък в 21:00 часа. Едноличен търговец.

Dana Perino, John Roberts и Harold Ford Jr. ще се причислят към Bauer и MacCallum, до момента в който основният политически анализатор Brit Hume, домакинът на Fox Business Network Лари Kudlow и старши стратегически анализатор General Jack Keane ще обезпечат спомагателен коментар.

Кореспондентът на Белия дом Питър Дуси и кореспондентът в Конгреса Айша Хасни ще обезпечат репортажи онлайн от Белия дом и Капитолия.

Брет Байер и Марта МакКалъм ще вземат участие - котва специфичното програмиране на Fox News Channel към речта на президента Байдън за положението на Съюза през 2024 година и отговора на републиканците от сенатора от Алабама Кейти Брит в четвъртък. (Fox News Media)

Байдън е гот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР