Бреньорът на беларуския БАТЕ Борисов Кирил Алшевски разкри, че от

...
Бреньорът на беларуския БАТЕ Борисов Кирил Алшевски разкри, че от
Коментари Харесай

БАТЕ Борисов шпионира ЦСКА на мача с Черно море

Бреньорът на беларуския БАТЕ Борисов Кирил Алшевски разкри, че от тима на трактористите ще изпратят шпионин в София, който да се запознае от първо лице с качествата на ЦСКА. Двата отбора ще се изправят в дуел от втория прелиминарен кръг на Лига Европа. Алшевски приказва с почит за българския тим.

" Определено минимум искахме да ни се падне армейския тим от София. Ще ги проучим и ще се подготвим добре, с цел да продължим в идващия кръг. Какво знаем за противника? Те са мощен тим, който е приключил трети в България и в този момент е първи в класирането с упоритости да се бори за най-челните места ", стартира наставникът.

" Имат доста положителни легионери - от Нидерландия, Франция, Сенегал, Бразилия и национали на България. Очакваме доста сложна борба. Ще пратим човек да гледа мача им с Черно море след паузата за националните тимове. Доста от нашите момчета ще имат тежко пътешестване до Казахстан с националния тим. А и в България е много горещо през септември ", съобщи Алшевски пред Пресбол.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР