Брентфорд спечели с 2:0 домакинството си на Брайтън от 11-ия

...
Брентфорд спечели с 2:0 домакинството си на Брайтън от 11-ия
Коментари Харесай

Айвън Тони поведе Брентфорд за успех срещу Брайтън

Брентфорд завоюва с 2:0 семейството си на Брайтън от 11-ия кръг на Премиър лийг. Героят на вечерта бе нападателят на домакините Айвън Тони, който осъществя и двата гола за своя отбор в 27-ата и в 64-тата минута от дузпа.

Брентфорд стартира по-добре мача и в 24-ата минута бе покрай разкриване на резултата, само че изстрел на Брайън Мбемо се отби от гредата.

Три минути по-късно обаче гол въпреки всичко падна и той бе много хубав. Франк Ониека съвсем от аутлинията подаде към Тони, който елегантно с пета насочи топката от близко във вратата.

В 63-ата минута " пчеличките " си завоюваха дузпа. Тони бе изритан в тил от Джоел Велтман в наказателното поле и съдията уточни бялата точка. Пострадалият се нае самичък да извърши наказателния удар и бе прецизен за 2:0.

В 67-ата минута Брайтън бе покрай понижаване на резултата, като Соли Марч направи необикновен пропуск с глава от близко.

В последна сметка Брентфорд справедливо се поздрави с триумфа, като с актив от 13 точки се изкачи до 8-ото място и се приближи компактно до Брайтън, който е 7-ми с 14 точки.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР