Брентфорд продължи с доброто си представяне в Премиър лийг през

...
Брентфорд продължи с доброто си представяне в Премиър лийг през
Коментари Харесай

Брентфорд нямаше проблеми срещу обсебения от мечтите за финал Уест Хам

Брентфорд продължи с положителното си показване в Премиър лийг през този сезон и победи справедливо с 2:0 Уест Хам в лондонското дерби от 36-ия кръг на Премиър лийг. „ Пчеличките “ изковаха домакинския си триумф още преди почивката след попадения на Брайън Мбемо (20`) и Йоан Уиса (43`).

Резултатът бе предпоставен и от решението на мениджъра на Уест Хам Дейвид Мойс да направи цели девет промени в титулярния си състава, концентрирайки всички сили върху реванша от полуфиналите на Лигата на конференциите против АЗ Алкмаар. Единствено Агер и Соучек бяха запазили местата си от мача в четвъртък. Брентфорд пък бе без Айвън Тони, който пропусна дуела поради лека травма. Йоан Уиса, Микел Дамсгор и Кевин Шаде стартираха за домакините.

Брентфорд откри резултата с първия си прецизен удар, В 20-ата минута Агер съобщи леко топката, Дамсгор пресече, след което кълбото стигна до Янелт. Той продължи към Йенсен, който откри непокрития Мбемо. Нападателят стреля под плонжа на Фабиански.

В 33-тата минута стражът на гостите избави рисков удар на Уиса, само че 10 минути по-късно националът на Конго удвои. Мий отклони с глава дълго изпълнен тъч от Йенсен, след което Уиса прати с глава топката във вратата на Фабиански за повторно.

След почивката Дейвид Мойс включи в игра Бенрама и Райс и Уест Хам заигра малко по-добре. Гол на Дани Ингс бе анулиран поради игра с тъка в хода на офанзивата, само че силата и мотивацията на „ чуковете “ не стигнаха за освен това и всички мисли на „ Лондон Стейдиъм “ са ориентирани върху реванша с АЗ.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР