Брентфорд няма да продава своя нападател Айвън Тони през януари,

...
Брентфорд няма да продава своя нападател Айвън Тони през януари,
Коментари Харесай

Брентфорд няма да продава Айвън Тони през януари

Брентфорд няма да продава своя нападател Айвън Тони през януари, твърди The ​​Mirror. Английският национал е мощно свързван с прекосяване в Арсенал, откакто означи 20 гола в дебютния си сезон във Висшата лига.

27-годишният състезател сега изтърпява осеммесечно наказване, откакто се призна за отговорен по обвиняване за 232 нарушавания на разпоредбите за залагания на Футболната асоциация.

Изданието оповестява, че „ пчеличките “ с неспокойствие чакат Тони назад в първия тим, откакто изтече наказването му, като той ще остане най-малко до идващото лято. Това ще бъде сериозен удар за Арсенал и Челси, които желаеха да подсилят офанзивната си мощност.

Brentford will resist selling Arsenal target Ivan Toney in January
— John Cross (@johncrossmirror)
27-годишният Тони, който има още 18 месеца от сегашния си контракт, не крие обстоятелството, че е подготвен да напусне Брентфорд, с цел да развие капацитета си, защото си е сложил за цел да играе в Шампионската лига и да стане постоянен член на националния тим на Англия.

The Mirror написа още, че ще е нужна голяма оферта, с цел да може Брентфорд да продаде нападателя още през януари. „ Пчеличките “ имат вяра, че Тони ще бъде решен да помогне на клуба да се бори за по-високо класиране на тима, като по този метод да се отплати на клуба за вярата в него. По този метод той може да си заслужи и мястото в тима на Англия за идното Европейско състезание в Германия следващата година.

Брентфорд искаше най-малко 60 милиона паунда, когато стана ясно, че Арсенал се интересува от него, само че тази сума към този момент може да е по-близо до 100 милиона паунда, когато в последна сметка му разрешат да си тръгне.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР