Брентфорд надви Саутхемптън като гост с 2:0 в отложен мач

...
Брентфорд надви Саутхемптън като гост с 2:0 в отложен мач
Коментари Харесай

Брентфорд задълбочи кризата в Саутхемптън

Брентфорд надделя Саутхемптън като посетител с 2:0 в отсрочен мач от 7-я кръг на Висшата лига. Попаденията за отбора на Томас Франк бяха дело на Айвън Тони и Йоан Уиса. С тази победа Брентфорд са към този момент 8-и с актив от 41 точки, до момента в който Саутхемптън остава на последно място с едвам 22 точки на сметката си.

Първият късмет в срещата бе в 21-а минута, когато Брайън Мбемо връхлетя върху отскочилата топка в наказателното поле. Той неотложно изстреля удар по посока на долния ляв ъгъл, само че Гавин Базуну внимаваше и избави без усложнения. В 32-а минута Айвън Тони получи превъзходен пас от Кристиан Ньоргард, а за нападателят не остана нищо друго с изключение на да означи с глава - 1:0 за Брентфорд.

В началото на втората част Че Адамс от Саутхемптън беше близо да изравни резултата. Лошият му удар от близко приключи право в ръцете на Давид Рая. Срещата не предложи огромен брой положения до края, като Брентфорд беше доста по-активният тим и сътвори по-чистите положения.

Все отново в седмата минута на добавеното време Йоан Уиса нахлу в наказателното поле след страховит самостоятелен рейд, излизайки самичък против вратаря, който финтира елегантно, с цел да търкули топката в опразнената мрежа - 2:0 за Брентфорд. Това бе и всичко в този конфликт, Брентфорд победи с трите точки.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР