Брентфорд и Тотнъм Хотспър не успяха да се победят и

...
Брентфорд и Тотнъм Хотспър не успяха да се победят и
Коментари Харесай

Брентфорд не се даде на Тотнъм в дебюта на Постекоглу

Брентфорд и Тотнъм Хотспър не съумяха да се победят и направиха зрелищно - 2:2, в мач от първия кръг на Висшата лига.

Кристиан Ромеро даде задатък на " шпорите " и осъществя първия гол в ерата " Анге Постекоглу " след единствено 11 минути игра. Голът бе преразгледан посредством ВАР, само че в последна сметка беше зачетен, а ударът с глава на аржентинеца беше толкоз мощен, че той трябваше да напусне поради болки в главата.

" Пчеличките " не останаха впечатлени от повеждането на противника и два бързи гола до края на първата част направиха по този начин, че Брентфорд излезе напред в резултата. Първо Брайн Мбемо с гол от дузпа изравни, а Йоан Уиса поведе отбора си напред в 36-ата минута.

Реферът даде извънредно дълго продължение на първото полувреме - 11 минути, а в четвъртата от тях Емерсон Роял вкара топката във вратата на домакините след подаване на новото попълнение в Тотнъм - Джеймс Мадисън.

През второто полувреме конфликтът беше двуостър, като и двата отбора имаха своите положения за трето попадение, само че вратарите се справяха добре и по този начин те генерираха по една точка за старт на сезон 23/24 във Висшата лига.

В идващия кръг Тотнъм приема Манчестър Юнайтед, до момента в който Брентфорд гостува на Фулъм.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР