Брентфорд и Ливърпул играят при в първи двубой от 19-ия

...
Брентфорд и Ливърпул играят при в първи двубой от 19-ия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Брентфорд 0:0 Ливърпул, пропуск на Нунес

Брентфорд и Ливърпул играят при в първи дуел от 19-ия кръг на британската Висша лига. Срещата на „ Брентфорд Комюнити Стейдиъм “ може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата. 

Това ще бъде първи мач и за двата тима за 2023-а година. „ Пчеличките “ се показват устойчиво през сезона, а в предишния кръг победиха с 2:0 Уест Хем Юнайтед и заемат десетата позиция с 23 точки.

Мърсисайдци пък са в серия от четири следващи триумфа в шампионата, което им отрежда шестото място с 28 точки, на четири от четвъртия Манчестър Юнайтед. Преди няколко дни „ алените “ направиха поврат, с цел да стигнат до триумф против Лестър Сити с 2:1.

/ /

Гостите стартираха по-добре и бързо пробваха да наложат напън. В третата минута Харви Елиът центрира отдясно в наказателното поле, а на далечната греда Върджил ван Дайк засече топката, само че вратарят Давид Рая отрази. В последна сметка беше отсъдена засада на нидерландеца.

Пет минути по-късно мърсисайдци бяха доста покрай откриването на резултата. Тогава Мохамед Салах овладя добре топката в половината на домакините, задържа и потегли към наказателното поле, след което изведе чудесно в него Дарвин Нунес. Уругваецът отстрани Рая с едно допиране и стреля към вратата, само че Бен Мий застана пред голлинията и предотврати несъмнено попадение.

В 13-ата минута Виталий Янелт насочи слаб удар пред наказателното поле, който не се оказа проблем за вратаря Алисон.

LIVE |

Висша лига, 19-и кръг

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР