Брендо е един фосил - един от последните големи играчи

...
Брендо е един фосил - един от последните големи играчи
Коментари Харесай

Брендо е един фосил: Ето защо кокаиновият крал реши да се предаде

Брендо е един фосил - един от последните огромни играчи от предишното. Това съобщи пред БТВ криминалистът Иван Савов.

Гледайте на пазара на опиати като международните пазари - Доктора е измежду един от хората, които са " дръпнали " Брендо, разкри още той. 

" По-интересната тематика е за какво Брендо се предава - съгласно мен има нещо, което го тормози да е на открито, а в случай че е в пандиза ще е защитаван ", счита криминалистът. 

" В издирването на Евелин Банев са спрегнати доста огромни институции и 6 години нямаше резултат, най-после той се появява със сака пред Софийски централен ", сподели юрист Димитър Марковски.

" Банев не е от хората, които не си премислят ходовете. Това е добре обмислен ход. Вътре в пандиза защитата е сериозна и доста мъчно може да се пробие, с цел да бъде премахнат там. По-добре в пандиза, само че жив, в сравнение с независимост и мъртъв ", добави още юристът. 

" Често, с цел да останат живи такива персони, поради тоновете кокаин, който той е контрабанирал, стартират връзки с приятелски служби ", счита криминалистът. " Ако този човек е станал сътрудник, той продължава активността си и го пазят. "

Адв. Марков съобщи, че преди години в колата на Брендо са открити секретни документи от делото му в Италия - човек легенда: с контакти, връзки и финансови средства.

Според криминалистът в последно време " кокаиновият крал " е имал по-слаба душeвност, която може да се дължи на използването на опиати.

Марковски счита, че след 5 години Брендо може да кандидатства за излизане от пандиза при едно положително държание. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР