Брендън Роджърс е сигурен, че щеше да запази елитния статут

...
Брендън Роджърс е сигурен, че щеше да запази елитния статут
Коментари Харесай

Роджърс: Можех да оставя Лестър във Висшата лига

Брендън Роджърс е сигурен, че щеше да резервира елитния статут на британския футболен клуб Лестър Сити, в случай че бе оставен на мениджърския пост до края на сезона. Той се раздели с " лисиците " по взаимно единодушие през уикенда.

" Вярвам, че можех да оставя клуба във Висшата лига и поради това ми е неприятно, че напуснах тъкмо преди финалната серия от мачове ", споделя той в изказване, публикувано от Съюза на мениджърите.

" Желая на всички в клуба триумф и се надявам да изпълнят задачите си.

" В Лестър има постоянна конструкция и добра конюнктура. Не се колебая, че клубът е в постоянна позиция за бъдещето. Той разполага с подготвителна база на международно равнище, със буйна аудитория, с отлична група от футболисти по качества и темперамент, както и със специфични притежатели ".
 Брендън Роджърс към този момент не е управител на Лестър
Брендън Роджърс към този момент не е управител на Лестър

Това оповестиха " лисиците " на клубния уеб страница

Роджърс добави, че скоро ще стартира да мисли за идващото предизвикателство пред себе си.

" На първо време ще си направя равносметка, по-късно ще заредя отначало батериите и след това ще очаквам идната опция за работа. Благодаря на президента на Лестър и на борда на шефовете, които ми разрешиха да повеждам тима в последните четири години ", продължи Роджърс.

" Футболистите, екипът ми и аз дадохме всичко по силите ни в този интервал и се гордея с постигнатото. Победата против Челси на финала на ФА Къп през 2021 и европейските мачове ще бъдат спомените, които в никакъв случай няма да не помни ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР