Брендън Хартли ще бъде преместен 10 места назад на стартовата

...
Брендън Хартли ще бъде преместен 10 места назад на стартовата
Коментари Харесай

Хартли ще бъде наказан с 10 места в Абу Даби


Брендън Хартли ще бъде изместен 10 места обратно на стартовата решетка в неделя, откакто механиците на Торо Росо подмениха девети MGU-H в болида му. MGU-H е един от главните съставни елементи на системата за възвръщане на кинетична сила. Стартът в Абу Даби ще бъде четвъртият подред за новобранеца в тима, като до момента той на процедура постоянно е осъден.

28 годишният новозеландец дебютира в Гранд при на Съединени американски щати, след което си обезпечи контракт за 2018 с младежкия тим на Ред Бул. Досега не му се отдава късмет да покаже цялостните си благоприятни условия поради проблемите с надеждността на моторите Рено, които се появиха след лятната пауза.

Хартли отпадна от последните две надпревари поради повреди и към момента не е отбелязал точки във Формула 1. В първите две свободни сесии на "Яс Марина " той се класира надлежно 20-и и 19-и.

Първите стъпки на Брендън във Формула 1 бяха в интервала 2008-2010 година като авариен водач на Торо Росо и Ред Бул. Новозеландецът завоюва Световния шампионат по устойчивост през 2015 и 2017, както и 24-те часа на Льо Ман 2017.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР