Бременността на плеймейтката май се развива по план Последните дни

...
Бременността на плеймейтката май се развива по план Последните дни
Коментари Харесай

Докато България беснее срещу Боби Михайлов! Ники готви на бременната Николета

Бременността на плеймейтката май се развива по проект

Последните дни бяха много наситени с прекарвания, а Ники Михайлов сякаш остана встрани от абсурда в БФС. И до момента в който татко му сякаш обмисля оставката си, бъдещият баща се е впрегнал да храни своята Николета. Лозанова е бременна с второто си дете и доста скоро ще подари дребната Никол със сестричка.

Наследникът или наследничката ще е първо бебе за вратаря и поради прочувствените моменти на бащинството евентуално на него му е дваж по-притеснено. Покрай бременността на половинката си той блесна в непозната светлина. Самата плеймейтка го сподели в миг, в който се вихри в кухнята. И въпреки от време на време и двамата да се изкушават със сладки магии, въпросната вечер очевидно е минала под знака на веган културата.

Така влюбените очевидно се грижат повече за ежедневните неща и за бебето, в сравнение с да се затормозяват ненужно с проблемите на Боби. Старият Михайлов провокира гнева на България и на процедура всеки е наясно, че по този начин повече не може да продължава. Скандалите в БФС рефлектираха директно и върху почитателите. Стигна се даже и до интервенция на полицията, която за следващ път в допълнение нагнети обстановката. Заваляха и сигнали за полицейско принуждение и бити почтени хора.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР