Бременността и раждането безспорно са стресиращи както за психиката, така

...
Бременността и раждането безспорно са стресиращи както за психиката, така
Коментари Харесай

Как изглежда една майка на седем деца

Бременността и раждането несъмнено са стресиращи както за душeвността, по този начин и за физиката на една жена. Животът придобива нов смисъл, а тялото - нови форми. А в случай че това се повтори цели седем пъти?

Джесика Енслоу е 43-годишна американка, майка на седем деца. Първото идва на бял свят, когато тя е едвам на 19. И тогава, дни след раждането, наподобява доста по-зле, в сравнение с в този момент.

Публикация, споделена от Jessica Enslow (@jessicaenslow) на Юли 28, 2018 в 6:26 PDT

Самата тя постоянно обича да прави съпоставения сред минало и настояще и да театралничи с многочисленото си потомство. А на тези фрагменти като нищо можем да я сбъркаме за едно от децата - каката на всички да вземем за пример.

Най-малкият наследник на Джесика е на четири години, а най-голямата й щерка - на 23. А още с първото раждане стартират проблеми на многодетната майка с килограмите и тялото, което е надалеч от мечтаното.

Публикация, споделена от Jessica Enslow (@jessicaenslow) на Авг 12, 2018 в 2:51 PDT

А по какъв начин съумява да наподобява по този начин на 43 и след седем раждания?

Енслоу влиза в ролята на влогър и мотиватор посредством Instagram, желаейки да подтиква всички майка да влязат още веднъж във форма. Затова и съвсем всекидневно се снима по какъв начин тренира - в залата, крос или у дома.

В последните месеци натъртва и на упражненията с тежести , с помощта на които оформя мускулите. И разликата сред предходната и тази година е забележима.

Публикация, споделена от Jessica Enslow (@jessicaenslow) на Апр 20, 2018 в 2:32 PDT

Разбира се, да намираш време да тренираш, когато имаш седем деца, не е по никакъв начин лесна задача. Но не е и непостижима с верния график.

А храненето? Да, и то е от задоволително огромно значение, с цел да му обръща Джесика задоволително огромно внимание. През годините тя пробва доста диети, само че без мечтаните резултати. Ограничава обичаните си храни (като Нутела), само че продължава да вижда в огледалото не това, което желае.

Публикация, споделена от Jessica Enslow (@jessicaenslow) на Юли 25, 2018 в 3:46 PDT

В един миг на многодетната майка й омръзва от всички ограничавания и взема решение, че е време за смяна. Тя идва с две думи - интуитивно хранене . Ако ти се яде нещо - хапваш го. В малко количество. А по-късно гориш калориите с тренировки.

E, въпреки всичко Джесика подчертава и най-вече на веган ястията. Но просто тъй като те я карат да се усеща витална.

 Интуитивно хранене - златната среда на питателните режими
Що е то интуитивно хранене

Всичко друго, само че не и диета

Джесика е почитател на концепцията, че тялото ни най-добре знае от какво по кое време има потребност . И ни дава сигнали да задоволим тези потребности. Категорична е, че не трябва да се лишаваме от нищо, а да бъдем в естетика и да следваме задачата си. Нейната - да наподобява повече от добре, сигурно е реализирана.

Публикация, споделена от Jessica Enslow (@jessicaenslow) на Авг 24, 2018 в 9:35 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР