Бременността и даването на нов живот е съкровен процес, който

...
Бременността и даването на нов живот е съкровен процес, който
Коментари Харесай

Как тази българка отслабна с 12 килограма за 5 месеца

Бременността и даването на нов живот е сърдечен развой, който прекатурва живота на дамата.

Заедно с смяната в динамичността на всекидневието, своята промяна прави и тялото.

След като роди, влогърката Наталия Такова от Natalis beauty, си сложи за цел не просто да влезе назад във форма, само че и да промени живота си към един по-тонизиран и изпълнен с сила ден.

Тя роди и ще влезе във форма за нула време

Благодарение на прецизен хранителен режим, най-малко 10 000 крачки дневно, 30-минутни ежедневни интензивни тренировки и доста неизменност, тя съумя да промени тялото си до неразбираемост.

Минус 12 кг телесна маса, минус 13 см в обиколката на талията, минус 9 см в обиколката на бедрото са единствено част от измененията, които претърпя тя. Новата философия на хранене включва домашно приготвена, качествена храна, чести похапвания (поне по 5 пъти дневно) и доста физическа интензивност.

Както споделя и самата тя:

Как се трансформира женското тяло по време на бременността

"Нямаме опрощение да не се движим задоволително. Можем да вървим, когато ни е допустимо, пешком или с велосипед на работа, а в почивните дни наложително да се любуваме на природата и да си избираме разнообразни направления ".

"В последния един месец работих върху това по какъв начин да уравновесявам в живота си. Как да не съм на строга диета непрекъснато. Как да похапвам по нещо неразрешено, само че да сполучвам да изгоря непотребните калории. И съумях! За 5 месеца се усещам доста по-добре в кожата си. Всички старания се възнаградиха ", споделя тя.

Вижте още във видеото горе.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР