Бременната синоптичка Гери Малкоданска ще ражда с планирано секцио във

...
Бременната синоптичка Гери Малкоданска ще ражда с планирано секцио във
Коментари Харесай

Гери Малкоданска ражда срещу 4 бона във Франция

Бременната синоптичка Гери Малкоданска ще ражда с планувано секцио във Франция, научи „ Галерия “ от свои източници.
Къдрокоската към този момент е говорила с един от експертите в известната частна клиника в Париж и останала извънредно удовлетворена от отношението и изискванията в лечебното заведение. Синоптичката била безапелационна, че няма да роди у нас, изключително след последния драматичен случай с умрялата родилка в Сливен.

Проверка на изданието откри, че общият престой във френската клиника коства към 2000 евро или 4 бона в лв.. Апропо, за тези, които се обезпечават във Франция, всичко е гратис, без значение дали майката ще ражда в частна или в държавна болница. Малкоданска се е спряла точно на града на любовта, защото половинката й Александър Ковачев има бизнес връзки в столицата. Негов сътрудник му предложил първокласната клиника като една от най-хубавите във Франция. Таткото ще участва на раждането.

Алекс Ковачев е интериорен дизайнер и сполучливо развива бизнеса си из Европа.Най-често работи със заведения, клубове, яхти, самолети, проектирал е и домовете на огромна част от елита у нас и в чужбина. Има 14-годишна щерка от предходния си брак, а с Гери са дружно повече от 2 години.

Синоптичката е в 6-ия месец и настойчиво крие коремчето си. Малкоданска заобикаля обществените изяви, както и фотосите в обществената мрежа, където преди бременността бе много дейна. Умишлено носи необятни облекла, защото се бои от уроки и неприятни очи. От няколко месеца Гери е в болничен и не оповестява времето по Нова ТВ поради общо неразположение. На чаровницата непрекъснато й прилошавало, а кръвното й било рисково ниско.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР