Бременната Риана и приятелят ѝ рапърът A$AP Роки планират да

...
Бременната Риана и приятелят ѝ рапърът A$AP Роки планират да
Коментари Харесай

Бременната Риана и рапърът A$AP Роки вдигат сватба в Барбадос

Бременната Риана и приятелят ѝ рапърът A$AP Роки възнамеряват да се оженят в Барбадос. Желанието им е след раждането на бебето, двамата незабавно да си кажат " Да ", написа " Дейли мейл ". Радостната новина, че чакат бебе двойката разгласи преди броени дни. Наудрялото си коремче певицата сподели с атрактивни фотокадри от Ню Йорк. На тях изпълнителката е с леко разкопчано розово яке и цветни гердани, спускащи се над голото ѝ коремче.

И Риана, и рапърът A$AP са на 33 години. През септември предходната година Риана и A$AP направиха първата си поява на аления килим като публична двойка! Позираха дружно на аления килим на Мет Гала, а двойката изглеждаше в действителност влюбена, когато ASAP се наведе да целуне нежно Рири по бузата. Неотдавна, на въпроса за какво избира моногамна връзка, A$AP дал отговор: „ Толкова по-прекрасно е, когато имаш до себе си Единствената. Тя е една на милион. Когато си дадеш сметка за това, се чувстваш в действителност благополучен! "

Тогава той приказва и за бащинството, като акцентира, че би бил благополучен това да се случи: „ Ако по този начин е писано, ще бъда доста благополучен. Ще бъда необикновен татко. “ Припомняме, че на церемонията, на която участва и престолонаследникът принц Чарлз, карибската страна разгласи певицата Риана за народен воин. Говори се, че поп звездата щяла да предложи за кръстница на новороденото 56-годишната министър-председателка на Барбадос, Миа Мотли. След първите фотоси, с които Риана сподели, че е бременна и подлуди почитателите си, се появиха и други фрагменти, този път в домашна конюнктура.

За романса сред Риана и A$AP Роки се разбра през ноември 2020 година Десет месеца по-рано певицата се раздели с милиардера Хасан Джамил след 3-годишна връзка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР