Бременната приятелка на рапъра Криско – Цветелина Петрова, е спряла

...
Бременната приятелка на рапъра Криско – Цветелина Петрова, е спряла
Коментари Харесай

Криско се промени тотално, вижте какво прави заради Цвети

Бременната другарка на рапъра Криско – Цветелина Петрова, е спряла да работи. Макар че е едвам в 4-ия месец на бременността, чаровната брюнетка е прекратила активността си като стюардеса и се е отдала на отмора.

Личният гинеколог на Цвети я предизвестил, че полетите на дълги дистанции са рискови за плода и тя решила да не поема непотребни опасности. Бебето е първи правоприемник за бъдещите родители и те треперили да не се случи нещо непредвидено. Работата като стюардеса, включваща честа промяна на часовите пояси и климата, е несъответствуваща за бременна жена, по тази причина Криско убедил хубавицата да си вземе дълга отмора. Той напълно поел финансовата прехрана на приятелката си и бил безапелационен, че най-важното сега е здравето на бебето.

Хитовият реализатор и продуцент от дълго време разправя в свои изявленията, че е подготвен за деца и е намерил дамата на живота си, тъй че бе въпрос на време връзките му с Цвети да преминат на идващото равнище. Двамата са дружно повече от две години и по всичко проличава, че се схващат отлично.

Макар че чакат бебе, рапърът и половинката му не бързат да подписват брак. Преди време се появиха клюки, че са се оженили скрито, само че изпълнителят ги отхвърли. С бременната му другарка имали такива проекти, само че сега не били на дневен ред.

Преди да се обвърже с Цвети, рапърът имаше връзка с плеймейтката Ася Капчикова, само че с нея нещата въобще не протекоха по този начин безпрепятствено. Говори се, че палавата русокоска неведнъж му слагала рога и той я разкарал дефинитивно. За да му отмъсти, Капчикова няколко пъти подмятна в общественото пространство, че изпълнителят е имал интимни връзки с мъже преди да пробие. Заяви още, че той в никакъв случай не я е удовлетворявал в леглото, а сексът посред им се случвал толкоз рядко, че им се събирали не повече от 4 пъти в месеца. Хора от обкръжението на Криско издават, че думите на някогашната му Ася в действителност го жегнали и той не желал да я вижда дори и на фотография, написа " Уикенд ".

Откакто Цвети се появила в живота му, рапъра се чувствал доста по-спокоен и убеден, разясняват техни близки. Запознали се на снимачната площадка на негов видеоклип – по това време брюнетката съвмествяла работата си като стюардеса с тази на танцьорка и взела присъединяване в един от плановете на Криско. След като се разделил с Капчикова, изпълнителят издирил телефона на Петрова и я поканил на среща. Точно тогава тя постоянно летяла до Дубай и имала проекти да се откри там, само че упоритият продуцент я убедил да остане в България. „ Тя ме е виждала във всевъзможни обстановки и ме е приела подобен, какъвто съм! ”, споделя Криско по адрес на обичаната си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР