Бременната Нора Шопова мечтае за деня, в който ще се

...
Бременната Нора Шопова мечтае за деня, в който ще се
Коментари Харесай

Бременната Нора Шопова мечтае за вино

Бременната Нора Шопова мечтае за деня, в който ще се върне към един от обичаните си ритуали – да полива вечерята си с хубаво вино.

Сега това е неразрешено, с цел да не навреди на бебето, което пораства в нея. Но едно от нещата, по които бъдещата майка най-вече тъгува. Сега пред нея се сервира единствено вода с комат лимон за мирис.

„ Как си бленувам в тази чаша вода с лимон към този момент да има вино. Няма да укривам – едно хубаво розе с вечерята е измежду ритуалите, които ми липсват най-вече ”, показа някогашната манекенка в обява в обществените мрежи. Бременността не се е отразила доста на нейната фигура, само че е развалила кожата на лицето й. Водещата на спорта по Българска национална телевизия показа, че положението й е провокирало хормонално акне. Тя има пъпки по бузите и към устните. За да се оправи с тях, употребява специфична козметика, която обаче най-малко към този момент не дава кой знае какъв резултат.

Нора Шопова би трябвало скоро да роди. Последните дни преди този момент радостно събития те прекарва в родния си град Панагюрище. Там се радва на есенното слънце и красивите гледки, а на коафьор върви при вуйна си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР