Бременната моделка се почерпи със златен Туарег, нае си личен

...
Бременната моделка се почерпи със златен Туарег, нае си личен
Коментари Харесай

Джулиана Гани има петролен кладенец в Ливан

Бременната моделка се почерпи със златен „ Туарег ”, нае си персонален водач
Изкушението Джулиана Гани се снабди с петролен бунар в Ливан, разкри пред Lupa.bg юрист, осведомен със фамилните каузи на бременната в 8-ия месец манекенка. Оказа се, че хубавицата с ливански корени наследила неотдавна част от съкровището по линия на татко си. Любопитен подробност е, че документите за собствеността са завършени след раздялата ѝ с влюбения в бицепсите си Илиян Найденов.

„ Истината е, че семейството ѝ беше срещу брака с фитнес инструктора, тъй като той е много под равнището на Джулиана, а и витаеха обосновани подозрения за неговата безкористност. Сега, когато тя се отърва от Илиян, фамилията реши да ѝ даде дял от петролния бунар ”, изясни юристът, взел участие директно в делбата.

Източникът уточни, че първият брачен партньор на майката на Джулиана, който е татко на двамата ѝ братя – към този момент мъртвец, оставил огромно завещание на семейството.

Вторият брачен партньор - бащата на Джулиана, обаче завещал необикновено благосъстояние - фамилията му има петролен бунар в Ливан. За страдание, таткото на Джулката също не е сред живите, призна информаторът.

Иначе Джулиана отпразнувала придобиването на дял в петролния бунар с царски подарък – неотдавна мокрият сън на мачовците се почерпила със златен фолксваген „ Туарег ” и си взела персонален водач, тъй като тя не кара, посочи източникът.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР