Бременната Меган Маркъл безспорно в момента е най-интересна фигура в

...
Бременната Меган Маркъл безспорно в момента е най-интересна фигура в
Коментари Харесай

Защо Меган не иска да е като Кейт

Бременната Меган Маркъл несъмнено сега е най-интересна фигура в английския кралски двор. Все отново, от нея чакаме да роди следващия правоприемник на короната. Събитието ще бъде едвам след няколко месеца и приготовленията за него текат с цялостна пара.

Наскоро стана ясно, че една от дългогодишните служителки в двореца Кенсингтън, която се очакваше да бъде дясната ръка на Меган по време на майчинството, е решила да напусне тъкмо преди херцогинята да роди. Така в този момент остава огромна въпросителна кой ще й оказва помощ в грижите за новороденото .
 Снимка 402507

Според източници от двореца, Маркъл не желае непознати хора да се грижа за бебето й, по тази причина и няма желание да наема детегледачка . Вместо това майка й - Дория Рагланд, ще бъде командирована в двореца Уиндзор, където се чака младото семейство да се реалокира напълно скоро.

Принц Хари не е срещу тази концепция, тъй като е сигурен, че Меган знае най-добре какво е най-хубаво за бъдещото им дете. Само не сме сигурни дали самата херцогиня няма да си промени бързо-бързо мнението след раждането...
 Детегледачката на децата на Уилям и Кейт

Детегледачката на децата на Уилям и Кейт

А в кралския двор се приказва, че не желае да наема детегледачка от дебелоглав, с цел да покаже, че може да се оправи и сама с майчинството . Само преди дни Кейт Мидълтън показа какъв брой изморително е да гледаш децата си. Но някак съревнованието не е почтено, тъй като има забележителен превес в количествено отношение в интерес на херцогинята на Кеймбридж, написа Daily Mail.

Принцовете Джордж и Луи, както и принцеса Шарлот имат своята детегледачка, която е неразделно до тях съвсем от първия им ден. А принц Хари към момента поддържа близки взаимоотношения със своята детегледачка , която даже присъстваше на сватбата му през май предходната година.
 Меган Маркъл, принцеса Даяна и от какво се опасява принц Хари
Греховете на Хари към Меган

И какво общо има принцеса Даяна

Но очевидно Меган е подготвена да наруши още една кралска традиция , предпочитайки своите правила пред неписаните, само че общоприети правила. А в случай че въпреки всичко реши да изгода нечии услуги в развъждането на детето си, евентуално няма да са тези на някоя кралска служителка, а на детегледачката на Джордж и Амал Клуни, която е отгледала още куп звездни бебета.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР