Бременната Мария Илиева се появи за първи път в ефир,

...
Бременната Мария Илиева се появи за първи път в ефир,
Коментари Харесай

Бременната Мария Илиева с намек към Рачков

Бременната Мария Илиева се появи за първи път в ефир, откогато показа хубавата новина, че чака второ дете. Тя взе участие в тазвечерния (25.04. б.р.) епизод на " Забраненото шоу на Рачков ", с което публично опроверга слуховете, носещи се настойчиво в медийното пространство в последно време, че възнамерява да роди втората си рожба в Маями, с цел да може бебето ѝ да получи американско поданство. Доскоро певицата фактически бе в Щатите, където прекара няколко седмици със свои другари, само че в този момент към този момент още веднъж е в България.

Преди брюнетката да излезе зад кулисите, с цел да извърши своята напълно нова ария " Любов ", водещият разгласи, че това ще бъде първото изявление, което тя ще даде от началото на месеца, когато разкри, че отново ще става майка. В интерес на истината обаче... изявление нямаше, защото по-голямата част от гостуването ѝ в предаването мина в майтапи и провокации, в сравнение с във въпроси и отговори. Така че умерено може да се каже, че феновете на изпълнителката получиха, ами, почти това, за което се пее в един от най-големите ѝ шлагери, а точно " Нищо ".

За цялото време, което Мария прекара в студиото на Димитър Рачков, той даже един път не я попита за самоличността на бащата на бебето ѝ, трансформирал се в същинска мистерия, която към този момент тя твърдо отхвърля да разкрие. За сметка на това обаче, Илиева реши да се пошегува с комика, намеквайки пред камерите, че точно той я е забременил.

" Има нещо особено, което ни свързва с теб ", сподели му тя, галейки нежно своя едър стомах, допълвайки, че може да даде доказателства за изказванието си.

Въпросното уверение бе видео от 2019 година, когато Илиева бе една от участниците в " Като две капки вода ", а самите фрагменти демонстрират по какъв начин Рачков изненадващо я целува по устата в края на диалога, предхождащ излизането ѝ на сцената на шоуто за фалшификати. Разбира се, тогава всичко бе в кръга на шегата, защото епизодът бе излъчен на 1 април, само че по-късно последва цяла хумористична режисура, в която Илиева сякаш съди водещия за " нежелано полово посягане ".

В сегашната ѝ изява, единственото нещо към бременността на родната музикална звезда, което стана ясно, е, че терминът ѝ е през лятото. Поддържайки мистерията по тематиката, тя по този начин и не издаде какъв е полът на бъдещето ѝ отроче.

На финала, малко преди края на гостуването ѝ, двамата въпреки всичко размениха няколко думи за новите планове на поп певицата, измежду които е и новият български сериал " Порталът ". В поредицата, чиято премиера ще бъде навръх Великден, Илиева ще се превъплъти в облика на младата Йорданка Христова. Тя показа още, че е имала достойнството да запише 4 от саундтраците към продукцията. Освен това скоро ще показа България на фестивала " Франкофоли ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР