Бременната лекарка от Пловдив, обвинена в трафик на мигранти, е

...
Бременната лекарка от Пловдив, обвинена в трафик на мигранти, е
Коментари Харесай

Бременната д-р Искра Персенска, обвинена за трафик на мигранти, отхвърли обвиненията

Бременната лекарка от Пловдив, упрекната в трафик на мигранти, е обжалвала наложената ѝ парична гаранция в размер на 5000 лв., заяви за Българска национална телевизия юристът ѝ Николай Стоянов.

Очаква се съдът служебно да се произнесе по мярката, само че бранителят към момента няма информация за решението на магистратите. Д-р Искра Персенска отхвърли всички обвинявания към нея и изрично отхвърли да е взела участие в трафик на мигранти.

Тя опроверга информацията, огласена от Министерство на вътрешните работи, че е разследвана за шофиране под въздействието на наркотични субстанции. Преди дни министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев съобщи, че арестуваната бременна жена, пренасяща мигранти, е позната на полицията. Преди това е залавяна да кара с опиати.

" Не съм употребявала опиати, в никакъв случай не съм спирана, в никакъв случай не са ме проверявали за опиати, в никакъв случай не съм употребила опиати. Просто безпочвено изявление на министър, непроверено, аз съм подготвена в София в лаборатория, която той каже, да бъда тествана за всевъзможен тип опиати, ще потърся по-нататък правата си по някакъв метод за такива нелепи обвинявания, уронване на престижа ми като доктор, на името на семейството ми като доктор, неуместно изявление, непроверено ", сподели доктор Персенска./fakti.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР