Бременната жена, в района на връх Вихрен, е загубила бебето

...
Бременната жена, в района на връх Вихрен, е загубила бебето
Коментари Харесай

Спасената бременна туристка в Пирин изгуби бебето си

Бременната жена, в региона на връх Вихрен, е изгубила бебето си , заяви шефът на болничното заведение в Разлог, доктор Радка Божикова. Пациентката беше превозена първо в Банско, а по-късно бе приета в болничното заведение в Разлог, където й бе оказана нужната здравна помощ.

Д-р Божикова изясни, че са били подхванати всички нужни ограничения, с цел да се спре кървенето. Пациентката е била осведомена, че бременността й не протича обикновено , евентуално заради високата надморска височина и физическата интензивност.

Операцията за избавяне беше изпълнена сполучливо, с помощта на бързата реакция на 16-членния екип от планински спасители , които се насочиха на мястото, където се намираше дамата. Тя беше превозена с хеликоптер до болничното заведение в Разлог, където я чакаха медицински експерти.

" Сигналът е подаден в 15:38 часа за 36-годишна жена с щедро генитално кървене. Беше направена съвършена организация, пациентката беше свалена до място, където да може да кацне вертолета. Пациентката беше превозена до болничното заведение, очакваше я екип от акушер-гинеколог, анестезиолог, реаниматор. Бяха оказани нужните дейности за бързо прекъсване на кървенето ", изясни доктор Божикова.

В момента, дамата се намира в устойчиво положение и се усеща добре.
 Кола прегази възрастен мъж на пешеходна пътека в Плевен
Кола прегази възрастен мъж на пешеходна пътека в Плевен

Втори тежък пътен случай в Плевен за седмицата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР