Бременната жена дълго време обмисляла какво да прави, тъй като

...
Бременната жена дълго време обмисляла какво да прави, тъй като
Коментари Харесай

Смолянчанка Забременя На Първата Вечер, Но Той Си Имаше Годеница! Вижте Каква Пъклена Схема Извъртяха Двете Жени!

Бременната жена дълго време обмисляла какво да прави, защото не била подготвена да гледа дете. Решила да показа с хипотетичния баща какво се случва. Той от своя страна разказал на годеницата си, с която доста желали деца, само че не можели. Така тримата решили детето да бъде родено и да бъде прието от мъжа, като той и годеницата му го вземат за развъждане. Оказало се, че законово, процедурата е сложна.

Когато бременната трябвало да постъпила в болница, двете дами са разменили персоналните си карти, с цел да може никой да не разбере коя е същинската майка и да узаконят детето. Още с постъпването в гинекологичното поделение на родилния дом в Пловдив, бъдещата родилка показала другата персонална карта. Номерът минал, защото никой чиновник на болничното заведение не направил инспекция дали постъпващият пациент образно дава отговор на облика от фотографията на показания документ за идентичност.

Щастливият ден настъпил - момиченцето се появило на бял свят. Майката му дала име, като семейството е била записана с тази на хипотетичния баща. В документите като майка обаче била записана другата жена. Още на идващия ден болничния лист е бил изпратен до ГРАО, където също са вписали фалшифицираните данни в акта за раждане.

Медици обаче разкрили измамата и подали сигнал в Районната прокуратура в Пловдив.

Година по-късно, двете дами са изправени пред съда, като признали виновността си. По време на съвещанието са били разпитани очевидци, измежду които и мъжа, апетитен за татко на детето. Още по време на досъдебното произвеждане обаче от него бил взет ДНК материал, а резултатите посочили, че той не е родител на момиченцето.

Предвиденото наказване за сходно действие е затвор до две години. Тъй като двете дами били с положителни характеристични данни, чисто правосъдно минало, трудово ангажирани и едната към този момент майка, съдът ги освободи от наказателна отговорност, като им се наложи административна санкция.

Тя е в размер на по 1500 лв. за всяка от тях. Разходите по делото също ще бъдат разпределени по равно.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР