Бременната Християна Лоизу подготвя сватба. Кипърката, която в момента участва

...
Бременната Християна Лоизу подготвя сватба. Кипърката, която в момента участва
Коментари Харесай

Бременната Християна Лоизу подготвя сватба

Бременната Християна Лоизу приготвя женитба. Кипърката, която сега взе участие в шоуто за фалшификати „ Като две капки вода ”, получи доста рецензии, че рискува живота на бебето си с това безогледно решение да взе участие в „ Капките ”.

Зрителите на предаването посъветваха бъдещата майка да се откаже от присъединяване си, да се прибере вкъщи и да се погрижи за себе си и бъдещия си правоприемник. Християна обаче разкри, че няма никакво желание да се отхвърля и ще продължи напред в „ Капките ”.

Лоизу призна, че не е знаела, че е бременна, когато е подписвала контракта, само че откакто схваща, приказва с продуцентите и с лекарите, които и дават позволение да взе участие. Певицата не крие, че от време на време доста бързо се уморява, изключително когато я гримират, поставят й маска или стои на високи токчета.

Християна се включва в шоуто, тъй като желае да пее, бебето й да слуша музика и да е щастливо. Лоизу споделя, че бащата на детето й я поддържа, само че избира да резервира неговата идентичност в загадка.

Изпълнителката и половинката й „ желаят да основат семейство ”, а незабавно щом на бял свят се появи наследника им, двамата ще се врекат във безконечна честност един на различен. Християна признава, че „ няма да прави огромна женитба ”, само че такава въпреки всичко ще има.

Изпълнителката към момента не знае пола на наследника си, само че възнамерява да го заяви на фамилията си в Кипър, когато го научи, на малко празненство.

Източник: nova.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР