Бременната годеница на депутата от ПП Мирослав Иванов и бивша

...
Бременната годеница на депутата от ПП Мирослав Иванов и бивша
Коментари Харесай

Лена Бориславова сияе с коремче в почти осмия месец

Бременната избраница на депутата от Политическа партия Мирослав Иванов и някогашна шефка на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова се намира в края на седмия месец от бременността си и бе щракната от папараци в прочут медицински център в столицата да се подлага на следващата (но покрай финалната - б.р.) серия прегледи върху бебето преди да настъпи заключителната фаза. 

Бориславова трансферира сериозните 30 гестационни седмици и до раждането й остават тъкмо 2 месеца, само че към този момент е уредила и педиатъра на бъдещото отроче, и е минала и последната фетална морфология, даваща информация на следящите я медици за положението на плода, кръвотока, плацентата и околоплодните води, а от там и евентуалното родоразрешение, което ще се приложи върху бъдещата родилка. 



Тя е избрала да следи част от индикаторите си в МЦ " Детски заболявания " на улица " Найден Геров ", където практикува и известната АГ лекарка Едиола Пренди. 

Там има и кабинет по фетална ехокардиография, както и ултразвукови апарати от последно потомство. 

А Лена на фона на всички задължения на една бременна жена, освен това в последния учебен срок, сияе с чудесно непокътната фигура и прелестна външност, макар тежестта. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР