Бременната Ева Веселинова е минала на диета, узна HotArena. Въпреки

...
Бременната Ева Веселинова е минала на диета, узна HotArena. Въпреки
Коментари Харесай

Бременната Ева Веселинова умира от ужас, че е дебела

Бременната Ева Веселинова е предходна на диета, разбра HotArena.

Въпреки деликатното си състояние, което изисква разнообразно хранене с богати на сила артикули, бъдещата майка на близнаци е решила да се лимитира с калориите. Тя умира от смут, че е дебела и в никакъв случай няма да може да влезе във форма след раждането.

Килограмите са слабото място на другояче нахаканата, амбициозна и с високо самочувствие Ева Веселинова. Уволнената някогашна панелистка на Гала цялостен живот е водила битка с апетита си, с цел да наподобява във форма. Затова в този момент, наред с насладата, че ще става майка и то на цели две деца по едно и също време, тя е шокирана от цифрите, които кантарът й демонстрира. Логично, тежестта й пораства, само че някогашната плеймейтка не може да одобри това като естествен развой, който се дължи на нейната бременност. Тя се тормози какво ще прави, откакто роди. И се жалва пред родственици, че към този момент не може да закопчава палтата си. В същото време отхвърля да си купи облекла в задоволително огромен размер, тъй като счита, че маломерните дрехи ще й бъдат тласък да смъкна непотребните килограми незабавно откакто роди.

Блондинката загатна при започване на седмицата, че се пробва да съблюдава диета, макар че лекарите рядко предлагат сходно нещо на бременни дами. Тя се придържа до модерното в последно време кетохранене, което изключва въглехидратите. Не съблюдава режима доста прецизно, тъй като мъчно удържа апетита си. Но се стреми, доколкото й е допустимо, да изключва от чинията си всичко, от което се пълнее – освен захар и бял самун, а и картофи, ориз, грах, фасул, нахут и всевъзможни други варива. До пържено пък въобще не припарва, макар че съгласно осведомени, много й се услажда. Говори се, че преживявала главно на месо и малко зеленчуци, а всичко останало, което подготвя в кухнята си, било за мъжа й. „ Уикенд ” преди време писа за слуховете, че бащата на близнаците на Ева е много по-възрастен от нея грък, който има свои деца и даже внуци. Най-вероятно е закостенял в своя усет към храната и отхвърля да се преценява с рестриктивните мерки, които си постанова Веселинова. Бъдещата майка му готвела вкусотии, само че се въздържала да ги яде, в случай че счита, че може да навредят на фигурата й.

Въпреки старанието си сега Ева е много наедряла. Само допреди месец изглеждаше идеално за бременна жена, само че от ден на ден се отдалечава от формата, в която желае да бъде. Тя не крие, че години наред е работила над себе си, до момента в който реализира положителната форма, в която преди време изгря на дребния екран. Блондинката години наред е била цялостна – тежала е повече от 80 кг. В резултат на желязна дисциплинираност, мощна воля и дълга битка с апетита си съумяла да стопи 20 от тях. Сега обаче те се връщат назад върху тялото й, а бъдещата майка не желае и да си показва на какво ще наподобява, когато децата се появят на бял свят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР