Бременната Деси Слава съвсем скоро може да се сдобие с

...
Бременната Деси Слава съвсем скоро може да се сдобие с
Коментари Харесай

МАШИНА! Сузанита сваля сина на Деси Слава

Бременната Деси Слава напълно скоро може да се снабди с кандидат-снаха с имидж, от който на всяка свекърва може да й стане неприятно

Това е съвсем невръстната й колежка Сузанита. Момичето съществено си е паднало по сина на Деси – Майки, а родителите не спирали да я предизвикват в това въодушевление.

Орхан Мурад и жена му Шенай познавали Майки от напълно дребен и доста го харесвали. Смятали го за положително момче, а майка му – да идеална „ свекърва” на момичето си. Макар за пред света да настояват, че застават зад всяка стъпка на Сузанита, в това число зад най-скандалните й изяви, те в действителност доста се тормозили, че щерка им е тръгнала по доста неприятен път. Тя сменя гаджетата си съвсем през месец и родителите й се надявали, че с помощта на Майки това може да се промени, писа „ Уикенд “.

Самата Сузи до неотдавна не обръщала никакво внимание на сина на Деси Слава. Тя си падала по по-големи и добре поставени батковци, а Майки до преди няколко месеца беше най-обикновено пухкаво и свито момче, цялостно с комплекси за непълноценност, по което нито едно момиче не се заглеждаше. Напоследък обаче той съществено е измършавял и възмъжал. Покрай „ доведения си татко” – боксьора Благой Найденов, почнал да спортува и към този момент се хвалел с доста последователки измежду девойките на своята възраст.

Една от най-запалените му почитателки била Сузанита. Понеже родителите им са сътрудници, двамата се познават, откогато се помнят. Но чак в този момент сред тях почнали да прехвърчат искри. И до момента в който семейство Мурад е доста въодушевено от концепцията да се „ сроди” с Деси Слава, за нея не е напълно несъмнено, че би одобрила сходно стичане на събитията. Певицата обаче се успокоявала, че синът й още е дребен и всяко влюбване е ден до пладне.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР