Бременна за трети път на 46-годишна възраст е бившата регионална

...
Бременна за трети път на 46-годишна възраст е бившата регионална
Коментари Харесай

Лиляна Павлова бременна с трето?

Бременна за трети път на 46-годишна възраст е някогашната районна министърка Лиляна Павлова.

Тя схванала, че е в очакване на мъжка рожба, малко откакто през есента на предходната година изтече мандатът й като вицепрезидент на Европейската капиталова банка. На сладкия пост тя прибираше по 600 хиляди лв. годишна заплата. Умишлено Павлова не поела нов работен ангажимент, тъй като се чака третото дете да се появи на бял свят през лятото. Близки до ексминистърката споделят, че бебето отново щяло да бъде момченце, а щастливият баща е предприемачът Парашкев Кръстев – новият мъж до Павлова. В интернет конгреси за бъдещи майки потребителките споделят, че постоянно я засичат на контролни прегледи.

Припомняме, че връзката на Лиляна с новия й сътрудник е към този момент на няколко години и е публична. Тя за пръв път го подари със наследник в края на 2022 година, когато бе на 44. Някогашното острие на ГЕРБ съжителства на фамилни начала с предприемача и някогашен началник на държавното дружество " Автомагистрали “ в столицата Парашкев Кръстев. Познанството им датира още от времето, когато Павлова оглавяваше Министерството на районното развиване и благоустройството, защото тогава двамата с Кръстев работели директно дружно. Кога обаче сред тях е пламнала искрата на любовта, не е напълно ясно.

Лиляна се разведе публично с първия си мъж Пламен Николов през 2021 година Двамата имат една пораснала щерка София, която е ученичка. Към момента екссъпругът на някогашната министърка също има нова половинка до себе си, с която споделят един покрив. Разводът им с Павлова обаче мина тихомълком и за него се разбра едвам когато стана ясно, че тя е в очакване на второ дете от различен мъж.

Двамата обаче са запазили естествени другарски връзки след раздялата. Общата им дъщеря прекарва време и с единия, и с другия. Тя е извънредно привързана и към братчето си. Била доста щастлива, че ще става кака още веднъж. През предишното лято някогашната министърка, новият сътрудник и двете деца бяха на извънредно дълга почивка в Созопол, където Кръстев има морска хасиенда.

В София пък богаташът има дворец за близо половин милион лв.. Парашкев Кръстев бе уволнен от държавния пост, който заемаше, след драматичен пътен случай в един от тунелите на автомагистрала " Хемус “ през 2017 година За персоналния му живот детайлности няма и не се знае дали, преди да се залюби с Павлова, с която чакат втори правоприемник, е бил женен и има и други деца.

Засега някогашната министърка не е предходна повторно под венчилото, въпреки носи голям пръстен с блестящ камък, което може да означа, че към този момент е получила предложение за брак, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР