Бременна в третия месец жена и мъжът, с когото живеела

...
Бременна в третия месец жена и мъжът, с когото живеела
Коментари Харесай

Мъж преби бременната си жена с метална тръба

Бременна в третия месец жена и мъжът, с който живеела на фамилни начала, се сбиха грубо в русенското село Табачка. От ударите с железна тръба в корема се получили затруднения и се наложило лекарите да пресечен бременността.

Грозната сцена се разиграла на 26 февруари към 16,00 ч. пред очите на 16-годишния наследник на дамата.

Момчето обаче нищо не могло да стори, с цел да усмири разбеснелите се възрастни, тъй като и то самото можело да пострада съществено. Мъжът налагал с железна тръба дамата, а тя му отвръщала с правата лопата. След като се поуспокоили, и двамата поотделно подали сигнал на тел. 112 и съобщили, че са потърпевши от експанзията на своята половинка, по тази причина се нуждаят от здравна помощ.

Когато служителите на реда пристигнали, открили, че сбиването е станало сред 36-годишна жена и 26-годишен мъж, които нямали брак, само че живеели дружно. Екип на Спешна здравна помощ откарал и двамата в Университетската болница за интензивно лекуване „ Канев “ в Русе, оповестява " Марица ".

Лекарите открили, че от ударите с правата лопата мъжът е получил фрактура на израстъци
на лумбален прешлен. Поискали да го хоспитализират, с цел да остане под наблюдаване, само че той отказал и се прибрал в Табачка.

Състоянието на дамата било по-тежко. Тя била преместена в акушеро-гинекологичното поделение на болничното заведение и след проучвания и прегледи се наложило бременността да бъде прекратена поради получените затруднения вследствие на побоя.

В Табачка не познават доста добре мъжа и дамата, защото те не са локални хора. И двамата са от ромски генезис, като дамата имала три-четири деца от предходни връзки. Мъжът дошъл преди време в селото да работи в конната база, а с него пристигнала и дамата.

Преди три месеца обаче изчезнала и тези дни отново се върнала в Табачка при 26-годишния си съжител. Най-вероятно абсурдът е станал поради бягството ѝ.

Случаят е документиран в Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в гр. Две могили.

Образувано е досъдебно произвеждане, изясняват от Областната дирекция на полицията в Русе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР