Бременна в деветия месец жена от Варна, с положителна проба

...
Бременна в деветия месец жена от Варна, с положителна проба
Коментари Харесай

Сигнал: Отказали да приемат в болница бременна в деветия месец жена с коронавирус

Бременна в деветия месец жена от Варна, с позитивна проба за, не е била призната в нито едно лечебно заведение в морския град, макар че е имала затруднено дишане. Това описа свекървата на бъдещата майка, предава Българска национална телевизия.
Бременната жена и брачният партньор й били под карантина с позитивни PCR проби. Вчера обаче положението на дамата се влошило. Личният й доктор я посетил в дома й и по негова рекомендация се обадили в Центъра за незабавна здравна помощ.
 Трябва ли да се имунизират с противогрипна ваксина бременните дами? Трябва ли да се имунизират с противогрипна ваксина бременните дами?
Общопрактикуващият доктор Д-р Гергана Николова уточни пред btv, че бременните дами могат и би трябвало да се имунизират с противогрипна васки...
" Два часа колата за спешна помощ се занимава да я разхожда от едно място на второ, на трето и без да я одобряват ", споделя Лидия Димитрова. Спешният екип откарал дамата първо в Инфекциозната клиника към Университетската болница " Света Марина ". Дежурните споделили, че не е за тях и я изпратили в АГ-болницата, където също не приели бременната. От здравното заведение обясниха, че дамата нямала гинекологични проблеми и сега не раждала. После колата за спешна помощ тръгнала още веднъж към болница " Св. Марина ", само че ги върнали още по пътя.
Накрая откарали бременната в Спешното поделение на болница " Света Анна ". Там я прегледали и след консултация с гинеколог по телефона, декларирали, че не е за хоспитализация. " Тя се обади на сина ми, той на мен, че не желаят да я вземат и трябваше да дойда да я прибера ", добавя Лидия. Тази вечер бременната жена въпреки всичко беше настанена за наблюдаване в изолирана стая към Родилното поделение на многопрофилната болница " Света Анна ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР