Бременна пакистанка заби пирон в главата си по съвета на

...
Бременна пакистанка заби пирон в главата си по съвета на
Коментари Харесай

Бременна заби пирон в главата си, за да роди момче 

Бременна пакистанка заби гвоздей в главата си по съвета на врач, който ѝ споделил, че това ще ѝ подсигурява раждането на момче, съобщи Агенция Франс прес. Използването на лечители, чиито практики се коренят в мистичните суфистки предания, е необятно публикувано в Пакистан, където преобладаващото население е мюсюлманско, макар неодобрението на някои ислямски школи. В Южна Азия постоянно се има вяра, че синът обезпечава по-добра финансова сигурност на родителите, в сравнение с дъщерите.

Жената пристигнала в болница в северозападния град Пешавар, откакто се пробвала сама да извади пирона с клещи, споделя пред Агенция Франс Прес лекарят Хайдер Хан. “Тя беше в цялостно схващане, само че изпитваше голяма болежка “, споделя Хан, който отстранил пирона. Майката на три дъщери уведомила, че е бременна с друго момиче, добави лекарят. Рентгеновата фотография посочила, че петсантиметровият гвоздей е пробил горната част на челото на дамата, само че е пропуснал мозъка ѝ. Хан съобщил, че за забиването му е употребен чук или различен тежък предмет.

Първоначално дамата споделила на личния състав на болничното заведение, че сама е забила пирона в главата си по съвет на лечителя, а по-късно декларирала, че той е направил това деяние. Полицията в Пешавар се пробва да открие лечителя, с цел да го разпита.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР