Бременна ли е приятелката на 100 Кила ? Това се

...
Бременна ли е приятелката на 100 Кила ? Това се
Коментари Харесай

Рапърът 100 кила ще става баща?

Бременна ли е приятелката на 100 Кила? Това се питат почитателите на рапъра, след хубавицата се появи с наедряло коремче..

Жената, която съумя да промени мургавият гамен на родния рап, се споделя Олга Пейчева и е родом от Добрич.

Двамата живеят на фамилни начала от много време, само че към момента нямат брак. Това обаче явно не им пречи да основат дете, което очевидно е на път да се появи на бял свят до няколко месеца, в случай че съдим по този пост на Явор Янакиев, както е същинското име на варненския шоумен.

Че Олга е бременна се появиха подозрения преди месец, когато се заприказва за годеж и даже допустима женитба сред двамата влюбени, само че в този момент подозренията за евентуалното състояние на добричлийката се ускоряват.

Близки на двойката обаче се съмняват, че Килата и неговата обичана са създали белята тъй като евентуалната майка не се е отказала от остарелия си недостатък - цигарите.

Припомнете си, че още при започване на връзката им тя съумя да убеди Килата да стане веган, откакто към този момент го бе вразумила да спре с шумните купони, опиатите и алкохола.

Тогава „ Килата майка “, усърдно пазеше в загадка самоличността ѝ, само че през 2019 се престраши да я покаже обществено. За нея се знае, че преди е работила като секретарка на разжалвания народен представител Живко Мартинов-Суджука.

Папараци нееднократно са засичали двойката, когато шармантната дама съпровожда музиканта по нощни заведения и събития, само че името и произхода ѝ оставаха мистерия.

Приятелки на Олга описаха пред кореспондент на lifeonline.bg, че тя гордо се хвалела с годежен пръстен, който получила от влюбения рапър, и тръпнела в очакване той да насрочи дата за сватбата, само че това все не се случвало./show.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР