Бременна ли е поп фолк певицата Преслава? Този въпрос се

...
Бременна ли е поп фолк певицата Преслава? Този въпрос се
Коментари Харесай

Блага вест на хоризонта! Нито капка алкохол в устата на Прес...

Бременна ли е поп фолк певицата Преслава? Този въпрос се върти все по-упорито из медийното пространство, а изпълнителката не бърза да дава отговор. Клюката, че добричлийката чака второ дете от обичания си Павел, с който имат 3-годишна щерка Паола, набира скорост тези дни. Причината е, че фолкфурията е поналяла фигура напоследък и пие единствено вода. На празненството по случай рождения ден на кумицата си Софи Маринова Преслава не си разреши даже чаша вино и вдигаше тостове с чиста водица, написа " Уикенд ".

Ако е в очакване на второто си дете, Преслава евентуално е в първото тримесечие от бременността. От фотоси от последните й участия никак не проличава коремче. От видеата обаче, в които певицата танцува с почитателите си, ханшът й наподобява доста по-широк, а придвижванията й по-плавни. Това естествено навежда на мисълта, че звездата е в очакване на бебе.

Слухът се ускори на 5 декември, когато бе рожденият ден на Софи Маринова. Празненството събра Софка, Преслава, Павел и оправдания Гринго в 4-звезден хотел край Сливен. Добричлийката бе нетърпелива да покаже празничната атмосфера с уюта към камината. Видео на рожденичката подхрани слуха за бременността на Преслава. В него двете певици пеят, като в края подвигат тостове – Софи с „ малибу “, както се похвали, а Преслава – с вода.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР