Бременна жена страда от рак на гърлото и се нуждае

...
Бременна жена страда от рак на гърлото и се нуждае
Коментари Харесай

Нека бъдем добри хора! Бременна българка трябва да роди в седмия месец, за да се лекува

Бременна жена страда от рак на гърлото и се нуждае от средства, с цел да замине за лекуване в чужбина. Поради напредването на заболяването, бебето на 23-годишната Ина би трябвало да се роди допустимо най-скоро. Ина и Наско са годеници, които с неспокойствие чакат първата си рожба. В най-щастливия им интервал обаче лекарите слагат на момичето тежка диагноза – рак на гърлото. Започва серия от визити на лечебни заведения в цялата страна.

 Нека бъдем положителни хора! Бременна българка би трябвало да роди в седмия месец, с цел да се лекува

„ Имаше чувство за непознато тяло в гърлото си. Многократно сме ходили в незабавна помощ, при персоналния доктор, при експерти уши, нос, гърло. Но никой не съумя да открие тумора ”, споделя Наско Недялков. Когато лекарите го забелязали към този момент е било късно. Досега на Ина са направени три интервенции. Туморът е бил отхвърлен, само че още веднъж се е появил. Състоянието на момичето е тежко. След 3 дни бебето ще бъде в 7-мия месец. Лекарите й предлагат да роди тогава. От българската болница, в която се намира сега, оферират гратис лекуване, което да се поеме от Здравната каса. Семейството на Ина обаче към този момент няма доверие на българските лекари.

 Нека бъдем положителни хора! Бременна българка би трябвало да роди в седмия месец, с цел да се лекува

„ Един ден ни споделят гнойна ангина, различен – зачервено гърло. И по този начин всякога, никакво решение нямаше. Нито едни проучване не беше й направено. И ние тъй като не сме експерти – не знаехме какво би трябвало да създадем ”, разяснява той. Семейството на Ина е избрало тя да роди в България, само че има вяра, че може да бъде излекувана единствено в клиника в чужбина. Лечението може да доближи до 100 000 лева, с които фамилията не разполага.

Банковата сметка, на която може да помогнете:

IBAN:BG45BUIN95611000436747
Титуляр: Ина Георгиева Георгиева

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР