Бременна жена пострада при спиране на асансьор в Хасково. Инцидентът

...
Бременна жена пострада при спиране на асансьор в Хасково. Инцидентът
Коментари Харесай

Асансьор в Хасково спря внезапно, бременна пострада

Бременна жена пострада при прекъсване на асансьор в Хасково. Инцидентът станал към 16 часа през вчерашния ден. По това време Гергана Арабова и две нейни съседки се качили в товарния асансьор в 19-ти блок в хасковския квартал " Орфей ". Стигнали до последния 12-и етаж в блока, защото трябвало да разлепят стикери за санирането на постройката, съобщи Haskovo.net.

След като потеглили с асансьора за долния етаж, кабината се разтресла. „ Казах си: край, падаме долу, обаче се задейства спирачката “, изясни Гергана. Така асансьорът спрял сред 12-ия и 11-ия етаж.

В този миг кракът на Гергана се схванал, а другите две дами ѝ го разтрили, описа 24-годишната хасковлийка. Междувременно комшийките се обадили във компанията, поддържаща оборудването и пристигналите техници освободили дамите.

По-късно, към 20 часа, Гергана отишла до Спешното, тъй като се подул и усещала мощна болежка в глезена, допуска, че е получила строшаване или навяхване. Трябвало да ѝ гипсират крайници, само че по думите ѝ по това време нямало доктор и поради това отишла тази заран. Тя разясни, че не ѝ е правена рентгенова фотография, защото е бременна, въпреки и в ранен етап. Медиците ѝ изясни, че гипсът ще стои 7-8 дни и тогава съгласно положението ѝ ще преценяват какво би трябвало да се направи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР