Бременна жена отмъкна стока за близо 40 лева от магазин

...
Бременна жена отмъкна стока за близо 40 лева от магазин
Коментари Харесай

Бременна краде от магазин в Пловдив

Бременна жена отмъкна стока за близо 40 лв. от магазин в пловдивския квартал "Кючук Париж ", алармира притежателят на обекта. Кражбата била осъществена на Задушница – 26 май. Магазинът се намира на кръстовището на "Никола Вапцаров " и "Пере Тошев ", написа "Трафикнюз ".

Повече от пет минути, дамата обикаляла магазина и единствено разглеждала, само че нищо не купила. След като си тръгнала, притежателят ревизирал записите от охранителните камери поради странното държание на дамата.

„ Вижда се по какъв начин взима артикули, прикрива ги под "ветрило " от картички в едната ръка и откакто се скрие някъде ги пъха в чантата си. След направената проверка на секторите от където взимаше, установихме неналичия за към 40 лева.”, споделя притежателят.

Жената била отмъкнала най-вече скъпи луканки и сирена. Магазинерът се надява като популяризира видеото от кражбата да защищити и други свои сътрудници от въпросната жена.

Междувременно друга нелепа кражба провокирала възмущението му, този път не на безценен продукт, а на строителна макара. Тя била сложена като неподготвено столче пред обекта, а една от клиентките просто си я харесала и си я взела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР