Бременна жена на видима възраст 25-30 години е опитала на

...
Бременна жена на видима възраст 25-30 години е опитала на
Коментари Харесай

Бременна пловдивчанка опита да сложи край на живота си

Бременна жена на забележима възраст 25-30 години е пробвала на постави завършек на живота си в Пловдив. " Марица " оповестява, че аргументите са психологични проблеми и мъчителна разлъка, ". Плодът в корема на дамата е на два-три месеца. По първична информация двамата с мъжа й се разделили малко откакто научили щастливата вест, че ще си имат дете. 

През това време пловдивчанката страдала грубо и се сринала душевен. През последния уикенд решила да организира значим диалог с бащата на детето й и да опитва да изгладят връзките си. Той обаче бил безапелационен, че сред тях няма да се получи. 

Тези думи я изкарали отвън релси. Тя пробвала да си пререже вените. Не съумяла, само че се наранила съществено. Тогава бил подаден сигнал, а кола за спешна помощ откарала потърпевшата бременна жена в болница. 

След обширен обзор, психолози се произнесли, че не е безвредна нито за себе си, нито за детето си. Говорила несвързани неща, даже твърдяла, че има гадателски качества. Затова била настанена в психото. Не е ясно какъв брой ще остане там.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР